Ota kaikki hyöty irti Serhood.com -palvelusta lataamalla sovellus

Serhood mobiilisovellus on kätevä palveluluettelo puhelimessasi. Saat ilmoituksia uusista tarjouksista ja palveluista. Pystyt helposti tilaamaan palveluita omaan tai ystävän kotiin.

apple store
Google play

Paikallisten yrittäjien ja asukkaiden kohtaamispaikka

Serhoodin tarina

Meillä kaikilla on omat kokemuksemme siitä, miten vaikeaa on löytää kotiin erilaisia palveluita niin itsellemme, lapsillemme kuin omille vanhemmillekin. Oli kyse sitten esimerkiksi hieronnasta, parturista tai vaikkapa digiavusta, on aina selvitettävä erikseen, saako palvelun kotiin.

Serhood ratkaisee tämän ongelman! Se kokoaa yhteen paikalliset palveluntarjoajat, jotka ovat valmiina palvelemaan sinua myös kotona.

Moni kysyy, että miten nimemme on syntynyt? Sille on hyvin luonnollinen selitys. Serhood nimessä yhdistyvät sanat service = palvelu ja hood = paikallinen alue.

Palvelumme on nyt tulossa myös pääkaupunkiseudulle Varsinais-Suomen lisäksi!

Serhood | Paikalliset palvelut kotiisi

Löydä kotiin tuotavat palvelut

Me kaikki haluamme elää omassa kodissamme niin pitkään kuin mahdollista. Tai haluamme vain olla kotona. Mutta, aika usein on piipahdettava kampaajalla tai muilla asioilla, mikä voi olla hankalaa. Serhood muuttaa kaiken tämän. Serhood sovelluksen avulla löydät helposti ja nopeasti palveluita ja tuotteita omaan kotiisi.